07.03.2016

Na het succes van het opleidingsprogramma Future Stars de voorbije 4 jaren hebben Evelien Deschuytter en Fred Miclotte logischerwijze beslist deze Rally Academy dit jaar opnieuw te organiseren. Future Stars biedt een professionele en complete opleiding voor piloten en copiloten in de rallysport via verschillende workshops.


 

In de loop van de drie voorbije seizoenen profiteerden tal van jonge piloten en copiloten van de raad van professionele coaches, waaronder Freddy Loix, Alain Penasse, Berd Casier, Vincent Verschueren, Kevin Demaerschalk, Yannick Willocx en Vincent Struye, om hun kennis en competenties uit te breiden, niet alleen op het vlak van het rijden, maar ook inzake de techniek en de afstelling van de wagen. 

 "De voorbije jaren van Future Stars was een succes. Het merendeel van onze vroegere Future Stars rijden zich nog steeds in de kijker. Ze waren uitstekende ambassadeurs van het programma, want ze hebben wat ze geleerd hadden omgezet in de praktijk," verheugt Evelien Deschuytter zich. “Als je ziet welke progressie de Future Stars reeds gemaakt hebben dan mogen we wel terecht trots zijn.  

De workshops
 
Het programma Future Stars bestaat uit 10 workshops : notasysteem, de technische kennis van een rallywagen, creatief zoeken naar sponsors, de ideale lijn, het technische en sportreglement van rally's, het trainen van de rijvaardigheid op een simulator, communicatie met de media, het beheersen van een rallywagen, en er komt een nieuwe opleiding bij! 

 
Getalenteerde coaches
 
Om de Future Stars van de rallysport te vormen, moet je natuurlijk kunnen rekenen op talentvolle coaches die een referentie zijn in hun vakgebied. De opleiding blijft heel toegankelijk op financieel vlak. "Hoewel we het programma opnieuw uitbreiden, zal de prijs min of meer hetzelfde zijn als in 2015," preciseert Evelien. "We hebben bovendien een aanzienlijke korting voorzien voor teams die zich samen inschrijven. En als kers op de taart, krijgt niet enkel de meest verdienstelijke piloot op het einde van het jaar een bijzonder interessante prijs, ook de anderen zullen opnieuw beloond worden! 


Op woensdag 23 maart 2016 organiseren we een info avond waarbij we het programma uitleggen en je kennis kan maken met de teams van de voorbije 2 jaren. Deze info avond vindt plaats in Eat@Doorn - Doorn 12 – 9700 Oudenaarde. Iedereen is welkom om 19h30. De voorstelling begint om 20h00 stipt. Nadien krijgt elke aanwezige nog een hapje en een drankje aangeboden door Aarova Oudenaarde!

Inschrijven kan voor zaterdag 19 maart via info@futurestars.be met vermelding van uw naam, gsm en aantal aanwezigen. Indien u er niet bij kan zijn, maar toch interesse hebt in Future Stars 2016, gelieve dan uw gegevens door te sturen via e-mail.